torstai 21. helmikuuta 2019

Mistä nimen muutos?


Olin jo pitkään miettinyt jotain muutosta blogiin, sillä vanha nimi Kat von Yvon kuulosti liian ulkomaalaiselta siihen nähden, että blogia kirjoitetaan vain suomeksi. Halusin myös tuoda enemmän esiin sen, että bloggaan perhelifestylen lisäksi myös omasta elämäntavastani, joka on ketogeeninen ruokavalio, suomalaisille tutummin vähähiilihydraattinen ruokavalio tai karppaus.

En muutenkaan tuntenut enää pitkään aikaan mitään yhtäläisyyttä blogiin, juuri sen nimen perusteella. Blogin nimi kun on kehitetty monta vuotta sitten aikana, jolloin blogi käsitteli enemmän vain lifestylea. Yritin silloin myös aikanaan olla jonkin sortin muotibloggaaja, mutta en tuntenut sitä ikinä omakseni.

Tunnen omakseni sen, että tämä elämäntaparuokavalio on se minun juttuni ja haluan tuoda sitä enemmän julki maailmalle. Rakastan myös ruoanlaittoa, joten blogissa tulee jatkossa näkymään paljon enemmän reseptejä omaan ruokavalioon liittyen! Lyhyesti, haluan jakaa elämäntapani tuomaa energiaa ja ilosanomaa myös lukijoilleni, perhelifestylea unohtamatta!

Toivottavasti viihdyt blogini parissa myös jatkossakin, ja saat inspiraatiota omaan elämääsi blogistani!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)