perjantai 2. marraskuuta 2018

Läski äiti treenaa osa 4 - Miten meni ensimmäinen kuukausi laihdutusbujon kanssa?


Kuukausi sitten aloitin laihdutusbujon, joka on kyllä selkeästi motivoinut minua eteenpäin. Kuukausi meni hyvin nopeasti, pysytellen melkein koko kuukauden ruokavaliossa. Kuitenkin olen hyvin tyytyväinen kuukauteeni, vaikka liikuntaa olisi voinut lähtökohtaisesti olla enemmän. Pimenevät illat eivät oikein houkuta lenkille otsalampun valossa, ja työssäoppimispäivinä on varsinkin helposti mehut poissa kotiin päästyä. Salilla olisi mukava käydä, mutta iltaisin on kyllä valmis menemään jo puoli yhdeksältä nukkumaan. Eiköhän se rako salilla käymiselle vielä jostain kohtaa päivää vielä löydy.

 © Pixabay

Ruokailun suhteen olen alkanut enemmän taas sisäistämään sitä, että tämä on se ruokavalio mitä elämältäni haluan ja missä haluan pysyä. Huomasin sen, kun nautin yhtenä iltana ns. cheat dayna suffeli puffi -pussin, kun löysin niitä vielä vanhalla kuosilla motonetistä. En pystynyt syömään edes puolta pussia, kun alkoi jo tökkiä vastaan ja yököttää. Seuraava päivä vasta olikin kamala, sillä tunsin kärsiväni maailman pahimmasta krapulasta. Ei enää uudelleen, sillä tällä ruokavaliolla yleistasoisesti olen energinen, nukun hyvin ja mieli pysyy tasaisena.

Tulokset olivat kuitenkin todella hyviä, vaikka en päässytkään -2,5kg tavoitteeseeni. Tietenkin kohta alkavilla kuukautisilla on varmasti vaikutusta asiaan, sillä ne tuovat aina mukanaan +3kg heiton painoon. Tästä on hyvä jatkaa taas kuukausi eteenpäin!


© Pixabay


Nyt niitä tuloksia, painoa lähti tosiaan 900g. Vaikka vannoin, että käyn vain kerran kuussa vaa’alla, tuli silti välillä käytyä. Parhaimmillaan tulos oli -3,3kg, mutta lähestyvien naistenvaivojen turvotus on tullut kylään. Allit eli habat oli pysyneet samana, oikealta lähtenyt -0,5cm. Vyötäröltä oli lähtenyt -9cm ja lantiolta -3cm. Reisistä oli oikeasta lähtenyt -4cm ja vasemmasta -1cm. Tässä sen näkee, luottakaa ennemmin mittanauhan kertomiin lukuihin, kuin siihen, mitä vaaka näyttää. Vaaka kun ei kerro aina koko totuutta ;)

Miten oma laihdutusprojektisi on edennyt? Onko tullut takapakkia vai tuloksia?
Ps. Luethan edelliset osat: 3 - 2 - 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)