lauantai 13. helmikuuta 2016

Karpisti kääretorttua.

Bongasin kivan reseptin kääretorttuhin facebookisa ja olihan sitä pakko kokeilla! Hiilareitakin on hyvin vähän koko tortussa!

Pohjan ravintokokonaisuus: 652kcal | hh 2g | r 56,1g | pr 36g
Tarvitset:

  • 4 munaa
  • 1rkl kookosöljyä/oliiviöljyä
  • 2tl psylliumia
  • 2rkl karppisokeria / makeutusainetta maun mukaan
  • 1 rkl kaakaojauhetta
Erottele kananmunan valkuaiset keltuaisista. Laita kummatkin omaan kulhoonsa ja vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoittele muut ainekset keltuaisten sekaan. Lisää keltuaiskippo valkuaisvaahdon sekaan ja sekoita hyvin varovasti sekaisin. Muuten tortusta ei tule kuohkeaa. Levitä seos uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10min. Muista kääriä torttu ensin kuumana rullalle, jotta kylmentynyt torttu ei hajoa kun siihen lisää sisällön. Tortun väliin sopii laittaa ihan mitä vain. Itse laitoin mustikkarahkaa.

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi, niin ulkoasultaan kuin sisällöltään! Ja nam, toi kääretorttu näyttää tosi hyvälle. Täytyy joku päivä kokeilla! :) Hyvää ystävänpäivää! ♡♥

    http://suuntanaoikis.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kannattaa ehdottomasti kokeilla joskus! :)

      Poista

Asiattomat kommentit menevät suoraan roskakoriin ;)